Gold Partner - Crowell & Moring

De bekroning van een jarenlange samenwerking en een unieke opportuniteit om extra voeling te houden met wat leeft bij de leden. Wij streven ernaar om bij te dragen tot het realiseren van de prioriteiten van het IBJ en zijn leden.

Crowell & Moring is trots de allereerste Gold Partner van het IBJ te mogen zijn.

Het is de bekroning van een jarenlange samenwerking en een unieke opportuniteit om extra voeling te houden met wat leeft bij de leden. Wij streven ernaar om bij te dragen tot het realiseren van de prioriteiten van het IBJ en zijn leden.

Niettegenstaande het aparte karakter van wat een feestelijk jaar had moeten worden voor het IBJ, kijken wij uit naar het intensifiëren van onze relatie en samenwerking, al dan niet vanop afstand.

Crowell & Moring Brussel is een kantoor met een sterke lokale en Europese praktijk met een 30-tal advocaten.

Onze dienstverlening bestaat zowel uit adviesverlening als uit geschillenbeslechting en arbitrage en dit in verschillende rechtsgebieden. Wij staan onze cliënten bij in overnames en gidsen ze doorheen de steeds sneller wijzigende sectorreglementeringen. Wij leveren resultaten van hoge kwaliteit, op tijd en binnen budget.

De voornaamste sectoren waarin wij actief zijn:
life sciences, met inbegrip van farma, biotechnologie, medische hulpmiddelen en diagnostica; gezondheidszorg; technologie, media en telecommunicatie; financiële en verzekeringsdiensten; detailhandel en consumentenproducten; automobielsector; en kansspelen en weddenschappen.

De voornaamste rechtsdomeinen waarin wij actief zijn:
Intellectueel Eigendomsrecht; Mededingingsrecht; Internationale en Nationale Geschillenbeslechting; Arbeidsrecht; Handelspraktijken; Vennootschapsrecht, Handelsrecht; Privacy en Cybersecurity; Regulatory; Technologie, Media & Telecommunicatie

Wij bieden pragmatische en commerciële oplossingen aan voor de uitdagingen waarmee onze cliënten, gaande van lokale KMO’s tot grote multinationals, worden geconfronteerd. Samen met onze collega’s in de Verenigde Staten, Londen, Shanghai en Singapore zijn wij een one-stop shop voor onze internationale cliënten. Wij kunnen ook rekenen op een netwerk van lokale advocaten in andere Europese landen, om cliënten actief in meerdere Europese landen bij te staan.

Contact

Kristof Roox

Managing Partner

T:+32.2.282.40.82

M: +32.468.267.148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thomas De Meese

Managing Partner

T: +32.2.282.40.82

M:+32.498.163.804

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jo Vanwittenbergh

Business Manager

T: +32.2.214.28.71

M: +32.478.791.678

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Visit website