Practice Groups

De Practice Groups zijn het kloppende hart van het IBJ

De Practice Groups zijn het kloppende hart van het IBJ. De leden van elke PG vormen een hecht netwerk waar informele contacten en uitwisselingen aangemoedigd worden.

WAT DOET EEN PRACTICE GROUP?

Een PG komt 3 keer per jaar samen om ervaring en kennis uit te wisselen met collega bedrijfsjuristen rond thema’s en vragen die actueel zijn binnen het interesseveld van de PG. Alles wat gezegd en gedeeld wordt is vertrouwelijk (art 11. Deontologische code). Waar nuttig en nodig wordt een beroep gedaan op externe expertise van derden, zoals magistraten, advocaten, consultants of academici.

HOE WORD IK LID VAN EEN PRACTICE GROUP?

Aarzel niet en sluit u aan bij één of meerdere van onze Practice Groups. Deelname is gratis. Dit kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarbij u aangeeft in welke PG u wenst opgenomen te worden. Vanaf dan zal u voor verdere activiteiten worden uitgenodigd.

BEVEILIGD PLATFORM

Leden die op regelmatige basis deelnemen aan Practice Group meetings, krijgen ook toegang tot het digitaal platform op de website. Daar kunnen zij de verslagen van de Practice Group en andere nuttige informatie met betrekking tot de Practice Group en de hierin behandelde onderwerpen consulteren en delen.
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


MOMENTEEL ZIJN ER 16 PRACTICE GROUPS:

CLO

The Practice Group CLO is dedicated to Chief Legal Officers who holds final for their company in (at least) Belgium and are head of a legal department employing at least 1 company lawyer.  

The last subjects which have been covered are: 

  • Exploring the Evolving Role of Chief Legal Officers in Changing Times

As CLO (Chief Legal Officer), you have ultimate legal responsibility for (at least) Belgium and head a legal team with at least 1 in-house lawyer.