Silver Partner - Van Olmen & Wynant

Het IBJ biedt een uitstekend platform om onze knowhow ter beschikking van de bedrijfsjurist te stellen.

"Wij kijken bijzonder tevreden terug op de jarenlange en waardevolle samenwerking met het IBJ en willen deze dan ook graag op hetzelfde elan blijven verder zetten. Het IBJ biedt een uitstekend platform om onze knowhow ter beschikking van de bedrijfsjurist te stellen maar ook de input en het delen van ervaringen door de bedrijfsjuristen zelf is voor ons kantoor verrijkend. Wij zijn benieuwd naar het vervolg van deze wisselwerking."   

Van Olmen & Wynant is een onafhankelijk advocatenkantoor dat staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt. Het kantoor legt zich toe op het vennootschapsrecht en het sociaal recht. Met een sterk gemotiveerd team van ervaren en meertalige advocaten bieden wij gespecialiseerd advies aan voornamelijk grote en middelgrote bedrijven en start-ups, zowel in binnen- als buitenland. Wij streven ernaar om onze cliënten te voorzien van duidelijke analyses en praktische adviezen. Wij werken met onze cliënten op basis van een persoonlijke relatie uitgaande van vertrouwen en kennis van hun specifieke noden. Deze combinatie van professionalisme en pragmatisme laat ons toe om onze cliënten op een efficiënte manier het beste advies te bezorgen.

Het kantoor heeft daarnaast uitstekende internationale contacten. Voor projecten waar samenwerking met buitenlandse advocatenkantoren vereist is, voeren we een compleet onafhankelijke beoordeling uit om de beste advocaat voor die specifieke zaak te selecteren. Van Olmen & Wynant is bovendien één van de stichtende leden van L&E Global, een internationaal netwerk van niche-advocatenkantoren gespecialiseerd in sociaal recht. Van Olmen & Wynant telt een 40-tal advocaten en medewerkers. Samen vormen zij een hecht team dat streeft naar de meest efficiënte oplossing voor zijn cliënten.

Meer informatie kan u vinden op www.vow.be.

 e-mail: info@vow.be

Tel: + 32 2 644 05 11

Louizalaan 221 | B-1050 Brussel

Contact

T: + 32 2 644 05 11

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website